Kuş'tan boşalan koltuğa As getirildi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş'un geçtiğimiz 16 Mart günü kesinleşmiş 5 yıl 10 ay hapis cezasının infazı için cezaevine gönderilmesinden 9 gün son

GÜNDEM 25.03.2016 22:43:00 0
Kuş

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetim kurulu, oda binasında yeni başkanlarını seçmek için toplandı. Yönetim Kurul toplantısında, odanın yönetim kurulu üyesi olan ve aynı zamanda halk arasında mavi minibüsler olarak bilinen Akarsu Minibüsçüleri ve Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı olan Mustafa As’ı oy birliği ile oda başkanlığına seçildi. Başkanvekilliğine de mevcut başkanvekili Hakan Fıçıcı oy birliğiyle yeniden getirildi.Yaşar Kuş’tan boşalan oda yönetim kuruluna da Umut Çan seçildi.
Yaşar Kuş'un daha önce onanmış olan cezasının kesinleştiğini ve başkanlığının düştüğünü belirten As, "Oda yönetim kurulumuz bir araya gelerek kendi arasında görev dağılımı gerçekleştirmiştir. Yapılan görev dağılımı sonucu oybirliği ile başkanlığa getirildim. Ayrıca, başkan Yaşar Kuş’un oda başkanlığı görevinden düşmesiyle birlikte eksilen yönetim kurulu üyeliğine de yönetim kurulu asil üyesi Umut çan ‘da oy birliği ile yönetim kurulu üyeliğine getirildi.Önümüzdeki süreç zor bir süreç.Bu zorlu süreci yönetim kurulu arkadaşlarımla ve oda üyelerimizle birlikte üstesinden geleceğimize inanıyoruz. “dedi.