Başarılı sporculara tam altın

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencisi Samet Ayaz'ı, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Mertcan Solgül'ü ve Tepe İlkokulu/Ortaokulu Öğrencisi Ece N

GÜNDEM 23.03.2016 23:02:00 0
Başarılı sporculara tam altın

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Çerkezköy’ü başarıyla temsil eden 3 sporcu için Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, okul müdürleri ve öğrencileri müsabaklara hazırlayan antrenörler katıldı. Gençlerin sporla uğraşmalarına büyük önem verdiğini belirten Kaymakam Kubilay, “Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencimiz Samet Ayaz, 17-21 Şubat tarihlerinde Antalya Belek’te yapılan 4. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası’nda 37 kiloda birinci oldu. Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencimiz Mertcan Solgül, 26-28 Şubat tarihlerinde Eskişehir’de yapılan Profesyonel K1 Türkiye Kick-Boks Şampiyonası’nda 60 kiloda üçüncü; Tepe İlkokulu/Ortaokulu Öğrencimiz Ece Naz Sönmez de 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si oldu” dedi.

 

 

GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ

Üç sporcunun da Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiğini ifade eden Kaymakam Metin Kubilay, “Bu nedenle sporcularımızı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü, Okullarımızı, Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi. Geçtiğimiz yıl “Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor” adlı program düzenlediklerini anımsatan Kubilay, “Bu programı geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu.

BAŞARILI SPORCULARI İLÇEYE TANITACAĞIZ

Kaymakam Kubilay, “Sizler Çerkezköy’ün yıldızlarısınız ve Çerkezköy’ün yıldızları her geçen gün artıyor. Gerek il düzeyinde ve gerekse Türkiye geneli ve uluslararası düzeyde, ilçemizin adını duyurarak gurur kaynağımız olan tüm öğrencilerimiz, bu yıl 2.’si yapılacak olan ‘Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor’ programında ilçemize tanıtılacaklardır” ifadelerini kullandı. Konuşmalarının ardından başarılı sporcuları tam altın ile ödüllendiren Kaymakam Kubilay, sporcuların ailelerine selam ve sevgilerini gönderdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ