Sağlık camiasını üzen kaza

Edirne'nin Enez İlçesi'nde takla atan otomobilin sürücüsü 26 yaşındaki anestezi teknikeri Oğuz Karabuğday hayatını kaybederken, yolcu olarak bulunan 30 yaşındaki anestezi uzmanı Funda Seyhan ise ağÄ?

GÜNDEM 22.03.2016 02:01:00 0
Sağlık camiasını üzen kaza

Kaza, İpsala-Enez yolu üzerinde meydana geldi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde anestezi teknikeri olarak görev yapan Oğuz Karabuğday yönetimindeki 54 KY 066 plakalı otomobil, iddiaya göre İpsala yönüne gittiği sırada virajı alamayarak takla attı.

ÇALIŞTIĞI HASTANEYE SEVK EDİLDİ
Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, araçta sıkışan Oğuz Karabuğday'ın hayatını kaybettiğini belirledi.Ağır yaralanan aynı hastanenin anestezi uzmanı Funda Seyhan ise, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Seyhan, anestezi uzmanı olarak görev yaptığı Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Sıkıştığı yerden çıkarılan Karabuğday’ın cesedi ise savcı ve jandarmanın incelemesi sonrası otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 

ÜNİVERSİTEDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü de,olayla ilgili üniversitenin sitesinden başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda şunlara yer verildi:Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde anestezi teknikeri olarak görev yapan Oğuz Karabuğday 20 Mart 2016 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.