Öztrak:Seçimin kazanını ya da kaybedeni yok

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak,beraberindeki İl Başkanı Recep Ökten ile birlikte partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

GÜNDEM 21.03.2016 02:11:00 0
Öztrak:Seçimin kazanını ya da kaybedeni yok

Öztrak burada, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve çok sayıda partili ile bir araya geldi.
DEMOKRATİK BİR SEÇİM YAPILDI
Burada ilk konuşmayı CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı yaptı. Camcı, "Geçtiğimiz hafta ilçemizde demokratik bir delege seçimi yapıldı. İki listenin yarıştığı seçimlerde beyaz liste tüm mahallelerimizde birinci oldu. Bu vesile ile tüm partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.
CHP KAZANMIŞTIR
Geçtiğimiz hafta yapılan delege seçimlerine değinen CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ise, "Çerkezköy’de olgun bir şekilde delege seçimleri yapıldı. Bu seçimin kazananı ya da kaybedeni yoktur. CHP kazanmıştır” dedi.
UMUTSUZ OLMAYA GEREK YOK
Ankara ve İstanbul'daki hain saldırılarla ilgili açıklama yapan Öztrak, "Umutsuz olmaya gerek yok. Kimsenin yüzünde umutsuzluk izleri görmek istemiyorum. Türkiye Cumhuriyeti tüm sıkıntıları aşmasını bilen bir devlettir. Ancak ülke çok kötü yönetilmektedir."dedi.
Çerkezköy ziyaretinin ardından Öztrak, Kapaklı'da da çeşitli programlara katıldı.
Haber / Ahmet KARDEŞ