Bisikletçiler Çanakkale'ye uğurlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Çanakkale ruhunu yaşatmaya devam ediyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlamaları çerçevesinde Tekirdağ Büyükşehir Beled

GÜNDEM 21.03.2016 02:09:00 0
Bisikletçiler Çanakkale

ŞEHİTLERİMİZ, HER ZAMAN SAYGI VE MİNNETLE RAHMETLE ANILACAKTIR

57. alay bisikletçilrinin bundan sonraki her projesindeyanlarında olacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Her zaman yayındayım. Çanakkale’ye giderken pedallarınız Atatürk sevgisiyle dönsün oradaki şehitlerimize bizim dualarımızı, minnetlerimizi, saygılarımızı götürün. Türkiye Cumhuriyeti ebediyen var olacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda Çanakkale ve Kurtuluş savaşları, vatan bayrak için yapılan bütün mücadelelerimiz, bütün şehitlerimiz, her zaman saygı ve minnetle rahmetle anılacaktır. Gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Sizlere de güzel bir koşu diliyorum kalbiniz Atatürk için atsın, pedallarınız Atatürk için çevrilsin” diye konuştu.

ÇANAKKALE’YE TEKİRDAĞ TOPRAĞI GÖTÜRECEKLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a desteklerinden dolayı teşekkür eden bisikletçiler ise “Biz Çanakkale ruhunu yaşatmak için yola çıkıyoruz. Aynı zamanda daha sağlıklı yaşamak ve bisiklet kullanımının çoğalması için bu organizasyonları bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bize destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ederiz” dediler. Kadir Albayrak daha sonra kavanoz içine koyulan Tekirdağ toprağını Çanakkale’ye götürmeleri için bisikletçilere teslim etti.

Marmara Haber