Minikler şehidini unutmadı

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla,eğitim gördükleri okula adı verilen şehit Uzman Çavuş Dinçer Ersoy'un kabrini ziyaret edip, dualara okudular. Burada Bade Naz

GÜNDEM 19.03.2016 00:36:00 0
Minikler şehidini unutmadı

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğrencileri, Okul Müdürü Önder Ayaz ve öğretmenleri ile birlikte Siirt’in Pervari ilçesinde 10 Kasım 2012’de düşen helikopterde şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un Şehitler Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Öğrencileri Çerkezköy Şehitliği’nde 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez ve Şehit Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun ve babası Mustafa Ersoy karşılandı.
BİRBİRLERİNE SARILARAK AĞLADILAR
Burada öğrenciler, Şehit Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’a kabri başında dualar etti. Burada  9 yaşındaki okulun 3’üncü sınıf öğrencisi Bade Naz Kapan, şehitler için yazdığı “Ah şehidim, sen olmasaydın bu vatan ne olacaktı? Bizi kurtarmak için canını verdin. Bizi kurtarmak için emeğini harcadın. Ah şehidim, seni çok özledik. Sen tabiki isterdin yanımızda olmak. Seni çok özleyeceğiz.” mektubu okudu. Şiiri okuyan Kapan ve şehidin annesi Nilüfer Hatun Ersoy, birbirlerine sarılarak ağladılar.
Haber / Ahmet KARDEŞ