Edirne'nin ekonomisini görüşecekler

Edirne Belediyesi ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin organize ettiği 'Edirne Ekonomi Zirvesi' düzenlenecek.

GÜNDEM 19.03.2016 00:23:00 0
Edirne

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda bugün saat 14.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘Edirne Ekonomi Zirvesi’nin Moderatörlüğünü  Gazeteci Celal Toprak yapacak. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın açılış konuşmasını gerçekleştireceği programda; Üniversite Sanayi İş Birliği Protokolü’nün İmza Töreni düzenlenecek. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk ve Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ konuşmacı olarak yer alacağı Ekonomi Zirvesi’nde Edirne’nin ekonomisi ve sorunları masaya yatırılacak.
‘Edirne’de Ekonomi Zirvesi’ toplantısıyla kentin ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm kurum ve kuruluşlarla el ele vererek ekonominin daha da gelişmesi için çözümler üretileceğini söyledi.