Yorgun bedenlere umut

Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi, Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği ve Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi işbirliğinde yaşamını yata?

GÜNDEM 17.03.2016 21:05:00 0
Yorgun bedenlere umut

Proje kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmeti ekibi tarafından hastalara ulaştırılan şişme yataklar ve motorlu hasta karyolaları bağış yoluyla edinilirken tespit edilen hastaların evlerine kadar götürülüp kuruluyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,"Hayatını yataklara bağımlı yaşamakta, yatağından kalmayan bireylerimiz var. Bu bireylerimize motorlu, arkası kalkabilen sistemli yataklar temin etmeye çalışıyoruz. Bu yataklar tabii ki belli bir anlamda bağış yapabilen insanlardan alıp bir kısmını da biz finanse edip imece kültürüyle yapılandırmaya çalıştığımız bir faaliyetimiz. Şuanda 12 yatak bağışlanmış durumda. Hastalığı zor şartlara gelmiş, yatmaktan sırt sağlığı problemi çeken insanlarımıza da havalı yataklarını veriyoruz. Onun da dağıtımına başladık. Güzel bir sosyal çalışma daha yürüttüğümüze inanıyorum.” diye konuştu.