Örnek Vali

15 Eylül 2014 tarihinde Yalova'dan Kırklareli Valiliği'ne atanan ve Türkiye'nin iki kadın Valisi'nden biri olan Esengül Civelek, göreve geldiği günden bu yana ziyaret etmedik köy bırakmadı.

GÜNDEM 16.03.2016 21:54:00 0
Örnek Vali

Hizmetlerin etkin, verimli ve daha hızlı sunulması için gerek Valilik makamında, gerek çeşitli ziyaretler sırasında, gerekse ev ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşan Vali Esengül Civelek, belde ve köy ziyaretleri kapsamında Vize ilçesine bağlı Evrenli köyü sakinleri ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette ilk olarak Evrenli Köyü muhtarından köy hakkında bilgiler alan Vali Civelek, hükümet tarafından gönderilen ödenekler ile yatırım programlarına alınan; eğitimden sağlığa, tarımdan sosyoekonomik kalkınmaya, içme sularından göletlere, altyapı çalışmalarından çocuk park alanlarına kadar, vatandaşlara hem bilgilendirici hem de 2016 yılı köylere yönelik yatırım programları hakkında yatırımları anlattı. 
Vali Esengül Civelek, gerçekleştirdiği köy ziyareti kapsamında, Evrenli Köyünde yaşayan Şehit Bayram Tuğrul Doğan’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.