Akay'a kalpak hediye ettiler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlgıan, beraberindeki dernek üyeleri Yaşar Nergis, Ahmet Galak ve Ezalettin Biçen ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Yarlgı

GÜNDEM 14.03.2016 21:55:00 0
Akay

LANETLİYORUM

Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği hin saldırıyı kınayan Yarlıgan, "Çok üzgünüz. Ülkenin bu sıkıntılı ve zor günleri geride bırakmasını arzu ediyoruz."dedi.
Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadığını ve yapanları lanetlediğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bu tür saldırıların bir daha olmamasını temenni ediyorum. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum."dedi.
VATANDAŞLARI ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜNE DAVET ETTİ
Şehitler Haftası'nın içinde olduklarını belirten Akay, "Bu yılki 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni'ni yeniden düzenlemesi yapılan Çerkezköy Şehitliği'nde gerçekleştireceğiz. Burada 18 Mart Cuma günü saat 09.30'da yapacağımız törene Çerkezköy halkının da içinde bulunduğumuz zor günler nedeni ile yüksek düzeyde katılım göstermesini arzu ediyoruz. Çerkezköy Şehitliği'ndeki törenin öncesinde saat 09.00'da Çerkezköy Belediyesi önünden halkımız ile birlikte Çerkezköy Şehitliği'ne ellerimizde bayraklar ve karanfiller ile yürüyeceğiz. Tüm halkımızı yapacağımız bu yürüyüşte aramızda görmek istiyoruz."dedi:
BİNLERCE BAYRAK DAĞITILACAK
Yürüyüşün başlayacağı belediye önüne gelen vatandaşlara Türk Bayrağı ve karanfil dağıtılacağını belirten Akay, "Çerkezköy halkını ellerimizde Türk Bayrakları ile yapacağımız Şehitlere Saygı yürüyüşünde katılmaya, Çerkezköy Şehitliği'ndeki şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakmaya davet ediyorum" ifadelerini kulandı.