Sevindiren haber

Geçtiğimiz Cuma günü Çerkezköy'de, Kapaklı ve Çerkezköy'e iş adamları tarafından yapılacak olan iki anaokulunun protokol imza törenine katılan ve ardından makamına geçen 62 yaşındaki TekirdaÄ?

GÜNDEM 14.03.2016 00:05:00 0
Sevindiren haber

Yakın korumasının ilk müdahalesinin ardından ilk önce Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, ardından da Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Vali Salihoğlu, burada yapılan anjionun ardından  tıkanan iki damarına stent takıldı. İlk gece uyutulan ve Cumartesi günü uyandırılan Vali Salihoğlu'nun kendine geldi.

ZİYARETÇİ AKINI
Vali Salihoğlu'nun kalp krizi geçirdiği duyan kentin önde gelenleri hastaneye akın etti. AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün başta olmak üzere çok sayıda siyasi ile kaymakamlar ve çevre il valileri hastaneye gelerek, doktorlardan bilgi aldılar.
DÜN NORMAL ODAYA ALINDI

Cumartesi günü yoğun bakımda tutulan Vali Salihoğlu, dün normal odaya alındı.

Hastane Başhekimi Erdoğan Gültekin, Vali Salihoğlu'nun durumunun iyi olduğunu belirterek,

"Sağlık durumu normal rutin verilere ulaştığı için kendisini özel servisimize çıkardık.
Yoğun bakım sonrası alındığı özel servis odasında da yoğun bakım ünitesi şartları uygulanacak. Valimizi görmek isteyen yoğun bir ziyaretçi akını var. Dolayısı ile biz özel servis odasında da yoğun bakım ünitesi şartlarını uygulayacağız. Valimizin genel durumu iyi. Gün geçtikçe iyileşiyor. Sağlık kontrolleri de normal ve rutine ulaşmış durum da. Bilinci açık iletişim kurabiliyor. Ancak ziyaretçi görüşlerini kısıtlamış durumdayız."dedi.
NORMAL YOLDAN BESLENİYOR
Vali Enver Salihoğlu’nun normal yoldan beslendiğini belirten  Gültekin, ne zaman taburcu olacak sorusuna ise, “Bizim kalp krizlerinde kritik süre olan 72 saattir. Sayın valimiz bu süreyi çok şükür atlattı. Durumunu bir süre daha kontrol altın da tutacağız. Ve tahminen sağlık durumu bu düzeyde seyir ederse bir hafta içerisinde taburcu edebiliriz” diye konuştu.