Yıldız kızlar şansızlıklarına yenildi

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Basketbol Takımı, Edirne'de yapılan Marmara Bölgesi Yıldız Kızlar Bölge Şampiyonası'nda aldığı 2 galibiyet ve 1 mağlubiyeti

SPOR 12.03.2016 01:36:00 0
Yıldız kızlar şansızlıklarına yenildi

İLK MAÇTA BANDIRMA EKİBİ İLE KARŞILAŞTI

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Basketbol Takımı Şampiyonadaki ilk maçını Bandırma Basketbol Gençlik Spor Kulübü ile oynadı. Çerkezköy temsilcisi karşılaşmadan talihsiz bir şekilde 50 – 49’luk skorla 1 sayı farkla mağlup ayrıldı. Bandırma Basket Gençlik Spor Kulübü, iyi başladığı mücadelenin ilk çeyreğini 18-15 önde bitirdi. İkinci çeyrekte oyuna konsantre olamayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Basketbol Takımı karşısında daha etkili olan Bandırma Basket Gençlik Spor Kulübü, farkı 11 sayıya çıkararak ilk yarıyı 38-27 önde tamamladı.

1 SAYI FARKLA KAYBETTTİ

Üçüncü çeyrekte, sert savunmalar ve bundan kaynaklı top kayıpları ile düşük bir skor elde edildi ve bu çeyrek 43-34 Bandırma Basket takımının üstünlüğü ile noktalandı. Bandırma Basket takımı son çeyreğin ilk dakikalarında farkı 13 sayıya kadar çıkardı. Baskısını arttıran Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Basketbol Takımı müthiş bir geri dönüş yaparak son dakikada farkı 2 sayıya düşürdü. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Basketbol Takımı maçın bitimine 6 saniye kala, son topu kullanamadı ve maçı Bandırma Basket 50-49'luk skorla kazandı.

DİĞER MAÇLARI FARKLI KAZANDILAR

Şampiyonanın diğer karşılaşmalarında Çanakkale Ümmühan Hatun İlkokulu Spor Kulübü’nü 52–29, Edirne Belediyesi Edirne Spor’u da 64–24 gibi farklı skorlarla mağlup eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Basketbol Takımı, ilk maçta almış olduğu talihsiz mağlubiyetten dolayı grubunu 2. sırada bitirerek şampiyonadan elendi.

Marmara Haber