Taşkın sorunu çözülecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), 'Süleymanpaşa İlçesi Altınova Mahallesi Taşkın Koruma Projesi' bilgilendirme toplantısı düzenledi. TESKİ Genel Müdü

GÜNDEM 11.03.2016 00:43:00 0
Taşkın sorunu çözülecek

Altınova Mahallesi’ndeki bir pastanede düzenlenen bilgilendirme toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem  Eşkinat, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile mahalle sakinleri katıldı.

DOĞALGAZ DÖŞENDİKTEN SONRA ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK
Burada bir konuşma yapan ve bölgedeki altyapı çalışmalarına değinen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Barbaros kazılmaya başlandı ve kanalizasyonla buluşacak. Kumbağ’da vidanjörden bıkmış insanlar kanalizasyona kavuşacak. Oranın da ihalesi hazır. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılıp başlanacak. Barbaros ve Kumbağ’a da doğalgaz döşendikten sonra bu bölgenin alt yapı diye bir sorunu kalmayacak. Sonrasında ise altyapı ile ilgili bu yollara tek bir kazma vurulmayacak” dedi.
BİZİM SEVDAMIZ TEKİRDAĞ
Büyükşehir bünyesinde 354 mahalle olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Altınova Mahallemiz bunlardan biri. Bizim sevdamız hizmet etmek; bizim sevdamız Tekirdağ. TESKİ toplantılarımızda genel müdürümüze Altınova’ya altyapı konusunda gereken neyse acilen yapın talimatını verdim. Çünkü Altınova en çok zahmeti çeken mahallemiz. Altınova’nın kenar mahallelerinde yaşanan su taşması, su baskını hadisesi bu yatırım ile tarih olacak. Artık Altınova bu zahmeti çekmeyecek.” ifadelerini kullandı.