Fahri üye oldu, kalpak taktı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyeleri, Kaymakam Kubilay'a 'Fahri Üyelik' belgesi verdi. Kaymakam Ku

GÜNDEM 8.03.2016 15:05:00 0
Fahri üye oldu, kalpak taktı

 Dernek Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlığan ile dernek üyeleri Hüseyin Özsoy, Fuat Karataş, Hikmet Söğüt ve Ahmet Galak ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.
Yarlıgan, Türkiye Gaziler Derneği Çorlu Şubesi Yönetim Kurulunun aldığı kararla Çerkezköy Kaymakam  Kubilay’ a, “Şehit Nurlanmış, Gazi Onurlanmış Askerdir. Derneğimize Yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı tüm Muharip Gaziler adına sonsuz şükranlarımızı sunarız.” ifadelerinin yer aldığı Fahri Üyelik Belgesi'ni takdim etti.
EN ANLAMLI BELGELERDEN
Kendisine verilen Fahri Üyelik belgesinden dolayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesine ve Çerkezköy Temsilciliğine teşekkür eden Kaymakam Kubilay,  “Şahsıma verilen Fahri Üyelik Belgesi şimdiye kadar aldığım en anlamlı belgelerden bir tanesidir. En güzel şekilde muhafaza edeceğimi belirtmek istiyorum.Bugün bu makamda bulunuyorsak aziz Şehitlerimiz ve siz kahraman Gazilerimiz sayesinde. Şehitler Haftasına gireceğimiz bu günlerde tüm aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi minnet, şükran ve saygı ile anıyoruz.  Sizlerden aldığımız dualar ve moral ile daha iyi projeler üretiyoruz. Tüm çalışmalarımızda yanımızda oluyorsunuz. Bu birlikteliğimizi daha da artıracağız. Çerkezköy’de Gaziler Derneğinin olması bizlere moral ve güç veriyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise, “Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Çerkezköy’ e geldiğiniz günden bu yana her zaman yanımızda oldunuz. Desteklerinizi bizlerden esirgemediniz. Tüm Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve aileleri adına sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.