Arat ile 4'üncü kez

S.S.Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı yaptı. Tek liste ile aday olan Yılmaz Arat, 4'üncü kez kooperatif başkanı seçildi.

GÜNDEM 6.03.2016 15:11:00 0
Arat ile 4

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi’nin 18. Olağan Genel Kurul'u Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.Kongreye 86 üyeden 84'ü katıldı. 84 üyenin de oyunu alan Yılmaz Arat, yeniden başkan seçildi.
Daha iyi hizmet yapmak için çalışacaklarını belirten S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, “Kooperatif ortaklarımızın yeniden güvenine layık olarak  mevcut yönetimimizin göreve getirilmesinden dolayı tüm ortaklarımıza ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran ilçe içinden ve ilçe dışından gelen oda başkanlarımıza çok teşekkür  ederim.
Birlik ve beraberlik içinde kooperatifimizi çok daha iyi yerlere getireceğiz."dedi.

YÖNETİMDE KİMLER VAR
Yılmaz Arat başkanlığındaki S.S.Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetiminde ise şu isimler yer aldı: Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Hüseyin Özata, Mehmet Cemal Dikici, Özgür Cin, Yalçın Deliorman, Erdinç Erke, Ahmet Arın; Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Rahim Çelebi,Fikret Nalbant, İlker Karadil, Önder Akman, Rahim Kurban, Ayhan Durmuş ve Mustafa Bülbül seçildi.Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Enver Karabulut,Baysal Ergün,Nevzat Arın seçilirken, Denetim Kurulu yedek üyeliklerine Kazım Zümre,Recep Yardımcı ve Ali Tunç seçildi. Üst Kurul asil üyeliklerine Yılmaz Arat, Özgür Cin, Üst Kurul yedek üyeliklerine ise Erdinç Erke ve Yalçın Deliorman seçildi.
Haber/Mehmet AYAN