Elden ele sevgi

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Elden Ele Sevgi 2. El Eşya Toplama Projesi' kapsamında, vatandaşların evinde kullanmadığı eşyalar belediye personeli ta

GÜNDEM 25.02.2016 13:58:00 0
Elden ele sevgi

Proje kapsamında, vatandaşların evinde kullanmadığı giyimden koltuğa, çamaşır makinesinden çocuk oyuncağına kadar tüm eşyalar belediye ekipler tarafından alınıyor. Ardından bu malzemeler,temizlenip paketlendikten sonra ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başlandı.
Giyimden mutfak malzemelerine, kırtasiyeden oyuncağa  kadar ilçe genelinde tespit edilen malzemelerin temizlenerek paketli bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımının tutanaklarla yapıldığını belirten Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, "Marmaracık Mahallesi Atatürk  Caddesi No:6 ‘da 2. El Eşya Proje Mağazasının açılışını kısa bir süre sonra gerçekleştireceğiz. Mağazamızın açılışını gerçekleştirene kadar elimizde bulunan eşyaların dağıtımını ihtiyaç sahibi ailelere yapıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetle karşıladığı hizmet çalışmalarımız artarak devam ederken, El Ele Sevgi Projesiyle 2. El Eşya Toplamaya destek verecek vatandaşların 674 30 03 telefon numarasından bizlere ulaşarak destek sağlamalarını bekliyoruz." dediler.