Vergi Haftası kutlamaları başladı

27 Vergi Haftası nedeniyle Çerkezköy Vergi Dairesi personeli, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti.Kabyamakm Kubilay, çalışanların haftasını kutladı.

GÜNDEM 23.02.2016 10:06:00 0
Vergi Haftası kutlamaları başladı

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası kapsamında Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, Gelir Uzmanları Yasemin Koroğlu, Yücel Işık Soner ve Gelir Uzman Yardımcıları Ahmet Soyluoğlu ve Aydın Çimen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kubilay, “Tüm kamu hizmetleri alına vergilerle yapılmaktadır ve vergi bir vatandaşlık görevidir. Vergi gelecegimizdir vergisiz kazanca izin vermeyelim. Toplumumuzda verginin yaygınlaştırılması ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Vergisini ödeyen tüm vatandaşlarımıza ve iş adamlarına, İlçemizin ilerlemesine katkıda bulunan tüm mükelleflerimize teşşekür ediyor, tüm vergi çalışanlarımızın 27. Vergi Haftasını kutluyorum.” dedi.