'Selo' dayıya başarı ödülü

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından oda üyelerine yönelik verilen 'Trafik ve Sağlık' eğitiminin ardından yapılan sınavı birinci olarak tamamlayan ve Çerkezköy'de 'Selo' dayı di

GÜNDEM 15.02.2016 14:50:00 0

Oda olarak eğitime çok önem verdiklerini belirten Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf  Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Bilgi çağında eğitimde her geçen gün daha çok önem kazanmaktadır. Geçtiğimiz günlerde oda üyelerimize yönelik vermiş olduğumuz eğitim sonunda yapılan sınavda birinci olan bizim çok sevdiğimiz ve saydığımız Selahattin Tokgöz'e ilerlemiş yaşına rağmen gençleri de sollayarak sınavda birincilik olması bizleri çok mutlu etti. Bu nedenle kendisini tebrik ediyor ve gençlere de örnek teşkil ettiği içinde kendisiyle gurur duyuyoruz."dedi.
GENÇLERE ÖRNEK OLMAYI DA SÜRDÜRECEĞİM
40 yıldır şoförlük yaptığını belirten Selahattin Tokgöz, "Şoförlük mesleğimde her zaman mesleğimde örnek olmayı prensip edinen bir kişi oldum. Yaşım ilerledikçe de gençlerin bir yerde idolü haline geldim ve onlara devamlı örmek teşkil ettim. Her zamanda gençlerimize örnek olmayı sürdüreceğim. Şoförlük çok hassas bir meslektir ve hata kabul etmez. En ufak hatanın sonucu ölüm ya da yaralanmayla sonuçlanıyor. Bu nedenle ben her zaman araç kullananları uyarıyorum. Bu yönde gençlere katkıda bulunabiliyorsam ne mutlu bana."dedi.
Konuşmaların ardından Tokgöz'e başarı belgesini Korat Tekstil sahibi İlhan Özer ve Yaşar Kuş takdim etti.
Haber/Seyit SÜREN