Kapaklı Belediyesi çöp kamyonunu yeniledi

Tekirdağ'ın büyükşehir olmasının ardından Karaağaç Belde Belediyesi'nden Kapaklı Belediyesi'ne devredilen 2012 model 4x2 marka 13+1 metreküp kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp

GÜNDEM 12.02.2016 14:12:00 0
Kapaklı Belediyesi çöp kamyonunu yeniledi

Devredilen kamyonun mevcut üst yapısı sökülerek gerekli plan ve tadilat projeleri hazırlanıp, 10 metreküp kapasiteli damper saç kasa kamyonetin montajı yapıldı. Periyodik motor bakımları, fenni muayene ve ruhsat tescil işlemleri tamamlanan kamyon, Kapaklı Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarında kullanılmak üzere belediyenin araç filosuna dahil edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapanan Karaağaç Belediyemizden teslim aldığımız araç, teslim alındığından beri kullanılmıyordu. Aracın 2012 model ve 17 bin 350 kilometrede olması, ayrıca yeni ve yıpranmamış olmasından dolayı Fen İşleri Müdürlüğümüzce yapılan değerlendirmelerden sonra aracın damperli kamyona çevrilerek tekrar fen işleri müdürlüğümüzün çalışmalarında daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılacağı kararını aldık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizde aracımızda gerekli çalışmaları yaparak, kamyon araç filomuza kazandırdı, hayırlı olsun” dedi.