Süleymanpaşa'da sigara ve alkolün zararları anlatıldı

Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ Tabip Odası tarafından her hafta Perşembe günleri 12.00-13.00 saatleri arasında Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde düzenlenen sağlıkta bilgilendirm

GÜNDEM 12.02.2016 13:56:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Yücel Ayaz ve meclis üyelerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısına öğle arası tatilini bilgilenerek değerlendirmek isteyen öğrenciler de katıldı.

Prof. Dr. Ömer Toksoy, bilgilendirme toplantısında alkol, sigara ve madde bağımlılığı tanımlarını katılımcılar için açarken bağımlılığın önüne geçilebilmesi için yapılması gerekenlerin yanı sıra bağımlı olmadan uzak durma yöntemlerini de katılımcılar ile paylaştı. İnteraktif bir şekilde devam eden toplantı yaklaşık bir saat sürerken toplantı sonunda Süleymanpaşa Belediyesi tarafından öğle arası olması nedeniyle sandviç-ayran ikramı yapıldı.
Süleymanpaşa Belediyesi sağlıkta bilgilendirme toplantıları “Uzman Hekimler Süleymanpaşalılar ile buluşuyor” başlığı altında Yılmaz İçöz Sahnesi’nde her hafta Perşembe günleri devam edeceği bildirildi.