Üç OSB'nin toplantısına Vali Salihoğlu başkanlık etti

Bir dizi programa katılmak için Çerkezköy'e gelen Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, ilçedeki programları kapsamında Yalıboyu OSB, Veliköy OSB ve Kapaklı OSB'lerin Müteşebbis Heyet Toplantıların

GÜNDEM 10.02.2016 13:52:00 0
Üç OSB

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen yeni OSB’lerin Müteşebbis Heyet Toplantıları’na başkanlık etti. İlk olarak Yalıboyu OSB’nin Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı. Vali Salihoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ensar Sivri, Yüksel Sevil ve Funda Serfiçe, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akın, Yalıboyu OSB Müdürü Ali Remzi Öztürk ve diğer üyeler katıldı.
İŞTE GÖRÜŞÜLEN GÜNDEM MADDELERİ
Toplantının ilk gündem maddesinde Yalıboyu OSB’nin 2016 yılı hizmet tarifesi görüşüldü. Bölge içinde aidat borçlarını zamanında ödemeyen firmalara uygulanacak gecikme farkı oranının görüşülmesi ile devam eden toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Yalıboyu OSB katılımcılarından net arsa metrekaresi üzerinden 10 Lira alınması konusu masaya yatırıldı. Toplantı Denetim Kurulu’nun 2015 yılı denetim raporunu ibra etmesi ile sona erdi.
KAPAKLI VE VELİKÖY OSB’LERİN TOPLANTILARINA DA BAŞKANLIK ETTİ
Toplantıda Yalıboyu OSB’nin mali durumu hakkında da bilgilendirmede bulunuldu. Buna göre Yalıboyu OSB’nin bankalardaki hesaplarında toplam 357 bin 279 Lira 74 Kuruşu bulunurken; kasasında ise 292 Lira 81 kuruşu bulunuyor. Yalıboyu OSB’nin Müteşebbis Heyet Toplantısı’nın sona ermesinin ardından Vali Enver Salihoğlu sırasıyla Kapaklı OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı ve Veliköy OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı’na da başkanlık etti.
Haber / Ahmet KARDEŞ