1911 transferi noktaladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, transfer döneminin son günlerinde iki önemli transfer daha gerçekleştirdi.

GÜNDEM 9.02.2016 17:34:00 0
1911 transferi noktaladı

Yeni transferlerden Göksel Söyler, hafta sonu oynanan Kapaklı Sitespor karşısında forma şansı bulurken, sergilediği performansla da umut verdi. Takımın son transferi Metin Erdem’in de 14 Şubat Pazar günü oynanacak olan Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmasında forma şansı bulması bekleniyor.

TRANSFER DÖNEMİ HAREKETLİ GEÇTİ

2015-2016 futbol sezonunda ara transfer döneminin en hareketli ekiplerinden biri de Çerkezköy temsilcisi 1911 Çerkezköyspor oldu. Ara transfer döneminde kadrosunu Emre Morgil, Tezcan Karabulut ve Soner Alpaydın transferleriyle güçlendiren 1911 Çerkezköyspor, transfer döneminin son günlerinde Göksel Söyler ve Metin Erdem ‘i de renklerine kattı. Hafta sonu oynanan Kapaklı Sitespor karşılaşmasında ilk on bir de sahaya çıkan Göksel Söyler, Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu’nun kendisine verdiği forma şansını çok iyi değerlendirdi ve gelecekte takımın en etkili isimlerinden biri olacağının sinyalini verdi.

BABAESKİ’DEN GELDİ

1911 Çerkezköyspor’un son transferi ise 30 Mayıs 1993 Edirne doğumlu Metin Erdem oldu. Şampiyonluk yolunda en önemli engellerden biri olan Çorlu Gençlerbirliği maçında forma şansı bulması beklenen 23 yaşındaki Metin Erdem, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Babaeskispor’dan transfer edildi. Futbol hayatına 2006 yılında Babaeskispor takımında başlayan ve burada 5 sezon boyunca top koşturan Metin Erdem, daha sonra Kırklarelispor takımına transfer oldu. Burada bir sezon boyunca Kırkarelispor formasını terleten Erdem, tekrar Babaeskispor takımına döndü ve 2016 yılına kadar Babaeskispor’un başarısı için çalıştı.

FUTBOLA 2004 YILINDA BAŞLADI

Takımın diğer transferi ise 8 Aralık 1990 Siirt doğumlu olan Göksel sÖyler oldu. 1911 Çerkezköyspor’un bir diğer yeni transferi Göksel Söyler ise futbol hayatına 2004 yılında Petrolofisi takımında başladı. 2007 yılında Siirtspor’a transfer olan Göksel 2009 yılına kadar burada top koşturdu. Göksel 2009 yılında Batmanspor’a transfer oldu ve burada da 1 sezon boyunca forma giydi. Göksel Söyler sonrasında sırasıyla 1 sezon Batmanspor, 3 sezon Siirtspor, 1 sezon Tatvan Gençlerbirliğispor, 1 sezon Siirt Kartalspor ve 1 sezon da Balıkesir Büyükşehir Belediyespor takımlarında forma giydi.

FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM

Yapılan transferlerin kulüp için hayırlı olması temennisinde bulunan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Önümüzde zorlu bir Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanı var. Fakat ben takımıma güveniyorum. Çorlu Gençlerbirliğispor’u yenip, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ