Çerkezköy ve Kapaklı Ülkü Ocakları'nda istişare

Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakkı Açıkgöz, önceki akşam Çerkezköy ve Kapaklı Ülkü Ocakları'nı ziyaret ederek, yönetimleriyle bir araya geldi.

GÜNDEM 9.02.2016 14:09:00 0
Çerkezköy ve Kapaklı Ülkü Ocakları

Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hakkı Açıkgöz, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Altınışık ve yönetim kurulu üyelerinden Emre Çalışkan ile birlikte Çerkezköy ve Kapaklı’ya ziyarette bulundu. İlçe Ülkü Ocakları’nda yöneticilerle bir araya gelen Açıkgöz, istişarede bulundu.

İlk olarak Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ve daha sonra Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Çoşkun ile istişare toplantıları yapan Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hakkı Açıkgöz daha sonra ise ortaöğretim öğrencileri ile birlikte 2015-2016 Eğitim öğretim yılının ikinci dönemi hakkında değerlendirme yaptı.

HASTA ZİYARETİ YAPTI

İstişarenin ardından Kapaklı Ülkü Ocakları’ndan ayrılan Hakkı Açıkgöz beraberindeki Altınışık ve Çalışkan ile birlikte geçtiğimiz günlerde anjiyo olan Kapaklı Ülkü Ocakları yöneticilerinden Ferhat ve Ferdi Doğan’ın babaları Mehmet Doğan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Marmara Haber