Fire istemiyoruz

Tekirdağ 1. Amatör Lig B Grubu'nun güçlü ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor Pazar günü Saray sahasında oynayacağı Çorlu Trakya Balkanspor maç hazırlıklarını sıkı şekilde sürdür

GÜNDEM 5.02.2016 14:07:00 0
Fire istemiyoruz

Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, “Son haftalardaki başarılı oyunumuzu bu hafta da sergileyerek yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Haftayı firesiz kapatmayı hedefliyoruz” ded.

İYİ HAZIRLANDIK

Çorlu Trakya Balkanspor maçını da firesiz üç puanla kapatmak istediklerini belirten Kazım Asbaş, “Takımımız iki haftayı maç yapmadan geçirdi. Bir hafta ligi bay geçirdik bir hafta da tehir maçlarının oynanması nedeniyle maç yapmadık. Bu bir yerde bizim Pazar günü Saray sahasında oynayacağımız Çorlu Trakya Balkanspor maçına çok iyi hazırlanmamıza vesile oldu. Takımda sakat oyuncumuz bulunmuyor. Futbolcu kardeşlerimize bu maçın ne denli önemli olduğunu söyledik ve onlar da her zamanki gibi galip gelmek için mücadele edeceklerine dair söz verdiler” diye konuştu.

SAHAYA MUTLAK ÜÇ PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ

Başkan Kazım Asbaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tekirdağ 1. Amatör Lig B Grubu’nun son haftalardaki en başarılı takımı olan Çerkezköy Doğanspor, Saray sahasında konuk edeceği Çorlu Trakya Balkanspor karşısına mutlak üç puan için çıkacak. Son haftalardaki başarılı oyunumuzu bu hafta da sergileyip yükselişimizi sürdürmek, haftayı da firesiz kapatmak istiyoruz. Rakibimizin güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Biz de ona göre önlemimizi aldık. Çok zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Bu nedenle Çorlu Trakya Balkanspor maçına tüm taraftarlarımızı ve spor sever halkımızı bekliyoruz. Araçlar her zamanki gibi saat 12.30’da Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nun yanından kalkacak.”

Marmarahaber / Seyit SÜREN