Puan kaybına tahammülümüz yok

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde şampiyonluğa oynayan 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı'nda oynayacağı Sitespor maçı hazırlıklarını tamamladı ve

GÜNDEM 5.02.2016 14:05:00 0
Puan kaybına tahammülümüz yok

1911 Çerkezköyspor yöneticileri 7 Şubat Pazar günü kendi sahalarında konut edecekleri ligin güçlü ekiplerinden Kapaklı temsilcisi Sitespor karşısına da mutlak üç puan için çıkacaklarını belirtti. Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor yöneticileri, “Sitespor’un ne denli güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Bizim gibi onlar da kazanmak için sahaya çıkacaklar. Maçın önemini futbolcularımız da biliyor. Biz şampiyonluk yarışından kopmak istemiyoruz ve bu maçı da mutlaka kazanmak istiyoruz” dedi.

MAÇ SAATİNİ BEKLİYORUZ

Şampiyonluk adaylarından Çorlu Kültürspor ile aralarında bir puan fark olduğunu anımsatan kulüp yöneticilieri, “Bu arayı kapatmak ve yolumuza fire vermeden devam etmek için Sitespor’u yenmemiz lazım. 1911 Çerkezköyspor olarak biz maça çok iyi hazırlandık ve maç saatini sabırsızlıkla bekliyoruz. Pazar günü tüm spor severleri ve taraftarlarımızı maça bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Marmarahaber / Mehmet Ayan