Ulusal Gönüllüleri Çorlu'da buluştu

Çorlu Atatürk Parkı Çay Bahçesi'nde bir araya gelen Ulusal Gönüllüleri kahvaltısına ilgi büyük oldu.

GÜNDEM 3.02.2016 14:28:00 0
Ulusal Gönüllüleri Çorlu

Kahvaltıya konuşmacı olarak Türkiye Gençlik Birliği’nin eski başkanlarından Aydınlık Gazetesi’nin Genel Koordinatörü İlker Yücel, Ulusal Kanal Ana Haber spikeri Can Karadut ve Ulusal Kanal Müdür Yardımcısı Ayhan İlhan katıldı.

BÖLÜCÜ VE GERİCİ ANAYASAYA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Ulusal Gönüllüleri kahvaltısında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulmak üzere olan Anayasa Komisyonu’na değinen İlker Yücel, Türkiye genelinde yapılan Milli Anayasa formlarını ve bölücü gerici Anayasa sevdalısı akillere karşı yapılan protestoları hatırlattı. Türk Milleti’nin şimdi ikinci bölücü ve gerici Anayasa saldırısı ile karşı karşıya olduğunu söyleyen İlker Yücel, Muhalefet partilerinin yeni Anayasa dayatmalarına teslim olduklarını söyleyerek, “Atatürk Anayasasını tartışmaya açtıkları için komisyona oturan üyeleri kınıyoruz dedi.”

Baba ocağı Trakya’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Ulusal Kanal Ana Haber spikeri Can Karadut, Ulusal Kanal’ın projelerini anlattı. Kahvaltıya Siyasi Partilerden Sendikalardan ve Sivil Toplum Kuruluşlarından temsilciler katıldı.