4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri düzenlenecek

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri düzenlenecek

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle Edirne Belediyesi ve 22 Dost Eli Derneği, birlikte düzenleyecekleri etkinliklerle sokak hayvanlarının iyi koşullarda yaşayabilmesi için farkındalık yaratılacak. Edirne

Edirne Belediyesi, 22 Dost Eli Derneği ile birlikte can dostlarımızın daha iyi koşullarda yaşayabilmeleri için 4 Ekim Cuma günü Edirne Kız Yurdu Konferans Salonu’nda saat:10.30’da ‘Sokak Hayvanlarının Güncel Sorunları’ isimli bir panel gerçekleştirilecek ve Edirne Sokak Hayvanları Barınağı’nda Edirne Belediye Bandosu konser verecek.

 

BİSİKLET VE MOTOBİSİKLET TURU DÜZENLENECEK

 

4 Ekim Cuma günü saat:12.00’de ise Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla Bisiklet Turu düzenlenecek. Tüm halkın katılımına açık olacak olan bisiklet turunu Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nın önünden başlayarak; Bosnaköy, Söğütlük Karaağaç güzergâhın da devam edecek ve Edirne Çarşı da son bulacak.Yine Saat: 12.00’de motosiklet tutkunları da düzenleyecekleri tur ile sokak hayvanlarının haklarına dikkat çekecek. Karaağaç Kampüsü önünden başlayacak olan motosiklet turu M. Müezzinoğlu Köprüsü, Yıldırım, Yeniimaret, Çarşı istikametinde gerçekleştirilecek.

 

TÜM HAYVAN SEVERLER DAVETLİ

 

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikler,  saat: 14.00’te Saraçlar Caddesi’ndeki kermes ile devam edecek. Kermeste, 22 Dost Eli Derneği’nin üyeleri yapmış olduğu ürünler satılacak. Edirne halkını yapılacak olan etkinlere katılmasını isteyen Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle düzenlenecek olan etkinliklere tüm hayvan severleri davet etti.

 

Haber / Ozan URTEKİN