İrmet çalışanlarına mangal jesti

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi yönetimi, çalışanların moral ve motivasyonlarını artırmak için mangal partisi organize etti. Özel İrmet Hastanesi ortaklarından Op. Dr. İrfan Tombalak'a ait BÃ?

GÜNDEM 30.01.2016 17:31:00 0
İrmet çalışanlarına mangal jesti

Mangal partisine Özel İrmet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, hastane ortağı Op. Dr. İrfan Tombalak, Başhekim Yardımcısı Dr. Burç Baykaran, Hastane Müdürü Alper Atasoy, Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, hastane hekimleri ve çok sayıda hastane personeli katıldı. Mangal başına geçen Ahmet Türker ve İrfan Tombalak, hastane personeli için kendi elleri ile et pişirdi.

BİZİM İŞİMİZ OLDUKÇA STRESLİ VE MEŞAKKATLİ BİR İŞ

Mangal partisini hastane personelinin moral ve motivasyonunu artırmak için düzenlediklerini kaydeden Op. Dr. Ahmet Türker, “Bizim işimiz oldukça stresli ve meşakkatli bir iş. Dolayısıyla personelimiz bölge halkına en iyi hizmeti verebilmek için fedakarca çalışıyor. Biz de hastane yönetimi olarak personelimize böyle bir jest yapmak istedik. Bizi kırmayıp etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AGHAYEV İLE TÜRKER’DEN FUTBOL ŞOV

Personeline kendi elleri ile mangal yapan Hastane Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, partinin ilerleyen dakikalarında hastanenin başarılı Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kamran Aghayev ile futbol maçı yaptı. İkilinin karşılaşması renkli görüntülere sahne oldu. Piknikte Op. Dr. İrfan Tombalak’ın Alman Kurdu cinsi Jagger isimli köpeği de ilgi odağı oldu. Özel İrmet Hastanesi personeli mangal partisinde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ