Çerkezköy'den Bayırbucak'a

Bayırbucak Türkmenleri için AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla tüm il ve ilçelerdeki parti teşkilatları tarafından 11 Ocak günü başlatılan yardım kampanyası sona erdi

GÜNDEM 25.01.2016 18:12:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’de kampanya kapsamında toplanan yardımlar da parti yönetimi ve üyeleri tarafından TIR’a yüklendi. Kampanya kapsamında içinde kuru gıda, giysi, çocuk maması, çocuk bezi, battaniye, bot, çeşitli giysiler, tekerlekli sandalye ve muhtelif tıbbi malzemeleri gibi unsurların bulunduğu yaklaşık 25 tonluk yardım malzemesi toplandığı belirtildi.

ÇERKEZKÖY OLARAK BİR TIR DOLDURDUK
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Erdoğan, “AK Parti Genel Merkezi Aile ve Sosyal İşler Birim Başkanlığı’nca düzenlenen Bayırbucak Türkmenlerine yardm kampanyasına Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak katkıda bulunduk. Tekirdağ İl Başkanlığı öncülüğünde başlatılan kampanyada yardımlar Tekirdağ’a gidecekti. Fakat Çerkezköy ve Çorlu, tek başlarına araç doldurarak TIR’ları ilçelerinden kaldırdı. Çerkezköy olarak bir TIR doldurduk ve bu akşam Bayırbucak’a göndereceğiz” dedi.
SALI GÜNÜ BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE ULAŞMIŞ OLACAK
Diğer ilçelerdeki yardımların Tekirdağ’da toplanacağını ve buradan TIR’lara yüklenip Bayırbucak Türkmenlerine gönderileceğini kaydeden Ercan Erdoğan, “TIR’ımızı bugün buradan hareket ettireceğiz. İnşallah Salı günü Bayırbucak Türkmenlerine ulaşmış olacak. Bugüne kadar yardımlara destek veren ilçe teşkilatımızdaki arkadaşlarımıza ve yardımlarda bulunan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber/Ahmet KARDEŞ