Trakya Birlik genel kurulunu yaptı

Trakya Birlik 2014/2015 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı önceki gün Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda Yapıldı.

GÜNDEM 24.01.2016 13:46:00 0
Trakya Birlik genel kurulunu yaptı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Birlik Başkanı Rafet Sezen, 2014/2015 iş yılının başarılı geçtiğini belirterek, “2015/2016 iş yılı içerisinde ortaklarımızın döktüğü Ayçiçek ürünüyle ilgili kesin alım fiyatını yüzde 40 randımanlı ayçiçeği için 1,605 TL/Ton olarak açıkladı ve 130 TL/Ton fiyat farkının ürün döken ortaklarımıza 1 Şubat 2016 tarihi itibariyle ödenmeye başlanacak.”dedi.

DİVAN BAŞKANLIĞINI KARAMOLLAOĞLU YAPTI

Genel Kurulda Divan Başkanlığı`na Uzunköprü yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanlığa Yavuz Karamollaoğlu getirildi. Toplantıda gündem sırasına göre,Yönetim Kurulu Çalışma Raporları ile Bilanço ve Gelir Tabloları okunarak, oybirliği ile ibra edilerek, 2014/2015 İş yılı Bağımsız Denetim Kuruluşu raporu oy birliği ile kabul edildi. 2015/2016 iş yılı dönemine ait Bütçe ve Çalışma Raporları ile Bilanço ve Gelir Tabloları okunarak, oybirliği ile kabul edildi. Daha sonra Birlik Yönetim Kurulu Üyelerine ödenecek olan huzur hakkı ile harcırah tutarları görüşülerek karara bağlanırken genel müdüre ödenecek aylık ücret ile diğer parasal hakları görüşülerek onaylandı. Ayrıca Birlik faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla kredi alma, ipotek işlemleri, kredi kullandırma birlik mamullerinin satışı, şirket kurma ve kurulu şirketlere ortak olma, alım satım faaliyetlerinde bulunma v.b. gibi konularda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi kabul edildi. 2015/2016 iş yılı dönemine ait genel bağımsız denetleme faaliyetinin Anıl Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. ye yaptırılması genel kurula sunularak oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen’in yaptığı teşekkür konuşmasıyla toplantı son buldu.  

 Marmara Haber