Tekirdağ'ın 'O ses'ine tam destek

TV8 Televizyonunda yayınlanan 'O Ses Türkiye' programında 3. Tura yükselerek önemli bir başarıya imza atan Tekirdağlı Onur Baytan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 22.01.2016 14:42:00 0
Tekirdağ

Yarışmada Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil eden, 380 kişinin katıldığı yarışmada 3. tura yükselerek son 40 kişiden biri olan Onur Baytan’ın önemli bir başarıya imza attığını belirten Başkan Albayrak, “Onur kardeşimiz sesiyle gönülleri fethetti. İlimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin tanıtımına katkı sağlayan Onur kardeşimizin yanındayız, elimizden geldiğince kendisine destek olacağız. Başarısından dolayı Onur kardeşimizi kutluyorum, yarışmayı kazanacağına olan inancımızla yarışmanın bundan sonraki etabında kendisine başarılar diliyorum” dedi.

ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü 1. Sınıf öğrencisi olan Onur Baytan da Başkan Albayrak’a yarışmadaki son durum hakkında bilgi verdi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.