Çerkezköylü Teakwandocular Muratlı'dan umutlu

Okullar arası Teakwando Türkiye Şampiyonası seçmeleri Muratlı'da başladı. İki gün süren seçmelerde dereceye girecek olan sporcular Alanya'da yapılacak Türkiye gençler teakwando şampiyonası

GÜNDEM 20.01.2016 14:16:00 0
Çerkezköylü Teakwandocular Muratlı

Muratlı’ya  Kapalı Spor Salonu’nda 19-20 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Teakwando Türkiye Şampiyonası seçmelerine Çerkezköy Güzel Spor Kulubünden 10 sporcu, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nden 10 sporcu olmak üzere ilçeden toplan 20 sporcu elemelere katıldı.

SEÇMELERE KATILAN SPORCULAR KİLOLARINDA MÜCADELE EDECEK

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel Türkiye Şampiyanası seçmelerine kulüp olarak çok iyi hazırlandıklarını ve yapılacak olan şampiyonalara en az 6 yada 8 sporcu ile katılacaklarını ve Tekirdağ’ı temsil edeceklerini belirtti. Güzel, “Her şampiyona öncesi bir ilimizde ya da ilçemizde seçme müsabakaları yapılıyor.Alanya ve Sakarya’da yapılacak olan Türkiye okullararası genç ve Yıldızlar Türkiye Teakwando Şampiyonası öncesi gerçekleşecek olan bu seçme müsabakalarına çok sıkı şekilde hazırlandık. Amacımız her iki şampiyonada da ilimizi en iyi şekilde temsil  etmektir. Bu nedenle seçmelerde en az sekiz sporcumuzun şampiyonalara katılacağına inanıyorum.”diye konuştu.

SEÇMELERE KATILAN SPORCULAR

Antrenör Bilal Güzel seçmelere katılacak sporcularla ilgili şunları dedi: Nurullah Narin Orta Okulun’dan 29 kiloda Yıldız Bayan Senanur Kepenek, 37 kiloda Yıldız Bayan Çerkezköy Belediye Sporcusu  ve Milli Sporcumuz Kübra Kepenek, Nurullah Narin Orta Okulun’dan 44 kiloda Meryem Akgün, Yıldızlar Kategorisi’nde kilolarında ilçemizi temsil edecek. Yine Nurullah Narin Ortaokulu Erkek öğrencilerinden kulübümüz sporcuları, 33 kiloda Emirhan Van ile 53 kiloda Umutcan Gündoğdu, Veliköy Anadolu Lisesi’nden 55 kiloda  Serdar Koç, yine Veliköy Anadolu Lisesi’nden 55 kiloda Sergin Koç Genç,ÇTSO Anadolu Lisesi’nden 54 kiloda Fatih Sert ve 51 kiloda Umutcan Tokgöz, aynı okuldan bayanlarda 42 kiloda Ayşe Dilruba Seziş, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 52 kiloda Merve Kepenek, okullarını temsil edecekler. Seçmeleri kazandıkları takdirde Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı ve okullarını temsil hakkını kazanacaklardır. Ben inanıyorum ki bu seçmelere katılan tüm sporcularımızın hepsi şampiyonaya katılacak kapasitede sporcularımız. İnşallah hepsi kategorilerinde başarılı olurlar ve hepsi şampiyonaya katılırlar temennimizde bu yönde.”dedi.

ŞAMPİYON SPOR KULÜBÜ’DE 10 SPORCU İLE KATILDI

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz da Muratlı’da yapılacak olan okullararası Türkiye Teakwando Şampiyonası’na  kulüp  sporcusu olan öğrencilerden 10 sporcunun  kilolarında mücadele edeceğini ve seçmelere iyi hazırlandıklarını ifade etti. Ayaz, “Şampiyona öncesi gerçekleşecek olan bu seçmeler bizler için çok önemli. Burada derece yapan sporcularımız şampiyonalara katılarak hem okullarını, hem ilçemizi ve hem de ilimizi temsil edeceklerdir. Sporcularımızın bu seçmelerde başarılı olacağına inanıyorum. Tabii ki bu seçmelerde şampiyonalar gibi kıran kırana geçmekte olduğu için sporcularımız zorlu rakiplerle karşılaşacaklardır. Temennimiz tüm sporcu kardeşlerimizin seçmeleri kazanması ve şampiyonalara katılmasıdır.İnşallah bu seçmelerde istediğimiz başarıyı elde edeceğiz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN