Yeşil alanlar yenileniyor

Bir çok noktada park ve düzenleme çalışmaları sürdüren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ağaç budama ve kesme işlemlerinin de 15 Mart'a kadar süreceğini kayd

GÜNDEM 19.01.2016 13:09:00 0
Yeşil alanlar yenileniyor

Fatih Mahallesi’ndeki Çerkezköy Adliye Binası’nın arkasında bulunan Seda Sokak’ta 1 park, Şahadır Sokak’ta bulunan 2 park ve Ozan Sokak’taki 1 parkın yenileme çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Küçük Sanayi Sitesi’nin yola yakın kısmında bulunan 4 parsele de sanayi esnafı için park yaptık. Bu alanlarda yeşillendirme çalışması gerçekleştirip, bölgeye oturma bankları yerleştireceğiz” dedi.
2. ETAP BAŞLAYACAK
Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’ndeki parkta da 2. etap çalışmalarının başladığını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Şehit Teğmen Akın Akın Parkı 2. etap çalışmaları kapsamında parkta drenaj çalışmaları yapılacak. Çalışma yapılan alana toprak dökülecek ve otomatik sulama sistemi yapılacak. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” ifadelerini kllandı.
AĞAÇLAR 15 MART’A KADAR BUDANACAK
İlçede ğaç budama ve kesme işlemlerinin ise 15 Mart’a kadar süreceğini söyleyen Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Belediye’nin kendi alanında bulunan ağaçlar ve talepte bulunan Çerkezköylü vatandaşların ağaçları 15 Mart tarihine kadar kesilip budanacak. Kesim ve budama işleri yapılan ağaçları da Mahalle Muhtarlarından alınan ‘ihtiyaç ve muhtaçlık’ listesine göre ihtiyacı olan vatandaşlara yakacak olarak vereceğiz. Şimdiye kadar yaklaşık olarak 50 aileye bu şekilde yakacak yardımında bulunuldu” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ