Pazarcılardan Başkan Akay'a teşekkür!

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı nedeniyle çöken Halk Pazarı'nın çatısında güçlendirme yapan Belediye Başkanı Vahap

GÜNDEM 14.01.2016 18:14:00 0
Pazarcılardan Başkan Akay

Çerkezköy Pazarcılar Dernek Başkanı Cevdet Aydemir, önceki hafta  içerisinde Kapalı Pazaryeri’nin giriş bölümünün büyük bir  kısmının çökmesi nedeniyle belediyenin bu alanı boydan boya yenileyerek güçlendirmesine teşekkür etti. Eskisinden daha sağlam hale getirmesinden çok memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’e teşekkür eden Başkan Cevdet Aydemir, “Pazar yerimizin giriş bölümünün çöktüğü gün ben ilçe dışında idim.

Ben yokken dernek başkan yardımcımız  Hasan Terzi ve bazı pazarcı esnafımız kendi aralarında buranın onarımı için para topladıklarını bana ilettiler. Bende kendilerine ‘durun beni bekleyin gelince belediye başkanımızla görüşerek bir çözüm ararız’ dedim. Geldiğimde ilk işim belediye başkanımızla bu konuyu görüşmek oldu. Başkanımızın makamında girdiğimde, bana ‘Cevdet bey pazar yeri için geldin değimli’ dedi. Bende ‘evet’ diye yanıtladım.Yanımda hemen Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’ü arayarak Pazar yerinin yıkılan bölümüne ne gerekiyorsa hemen yapın. Çalışmaları da bu gün başlatın diyerek talimat verdi. Belediye Başkanımız sayın Vahap Akay, yakın ilgisi ile her zaman yanımızda olduğunu bir kez daha gösterdi. Belediye Başkanımıza bu hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN