1911 bombaları patlatıyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden 1911 Çerkezköyspor, yaptığı iki flaş trtansferle kadrosunu daha da güçlendirdi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten 1911 Çerkezköyspor Yön

GÜNDEM 13.01.2016 18:11:00 0
1911 bombaları patlatıyor

1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş ve Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, düzenledikleri basın toplantısı ile ligin ilk yarısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. 2015-2016 futbol sezonuna dar bir kadro ile başladıklarını ifade eden 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, “İlk yarıdaki Çorlu Gençlerbirliğispor maçının ardından takıma takviye yapmaya karar verdik. Transfer çalışmalarına ise Çorlu Kültürspor maçı sonrasında başladık” dedi. 

İKİ FUTBOLCU İLE ANLAŞTIK

İlk yarıda maçları güzel hava koşullarında oynadıklarına dikkat çeken Muzaffer Savaş, “İkinci yarı daha zor hava şartları altında maçlar oynayacağız. Bu nedenle takıma güçlendirme kararı aldık. Lig sonunda play-off maçını da düşünerek kaliteli transferler yapmak istedik. Bu kapsamda şu ana kadar iki futbolcu ile anlaştık. Oyuncularımız takımla çalışmalara başladı. Başarılı olacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.  

İLK YARIYI NAMAĞLUP LİDER TAMAMLADIK

Ligin başında oynadıkları ilk üç maçı kazandıklarını fakat sonraki üç maçta sahadan beraberlikle ayrıldıklarını anımsatan 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu ise “Fakat sonrasında büyük bir çıkış yakalayarak ilk yarıda kalan 6 maçımızdan da galibiyetle ayrıldık. Böylece ligin ilk yarısını namağlup lider tamamladık. Biz maç kazandıkça takım içindeki arkadaşlık daha da pekişti. Özgüvenimiz arttı” açıklamalarında bulundu.

KENDİNİ ELEŞTİRDİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in ilk yarı tablosuna baktığında kendini eleştirmek istediğini söyleyen Sefer Ekizoğlu, “Elimdeki kadro ile en az 3-4 puan farkla ilk yarıyı lider tamamlamamız gerekirdi. Bu yönde kendimi eleştirmem lazım. Fakat oyuncularım her zaman çok çalışıp, her maça istekli çıkarak bu başarının asıl mimarları oldular. Biz ikinci yarıda daha çok çalışıp, bu başarıyı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

TAM ANLAMIYLA EKİP OLDUK

Transfer konusunda yönetime gerkli raporu sunduğunu ve yönetimin de bu doğrultuda çalşmalar yaptığını sözlerine ekleyen Sefer Ekizoğlu, “Bu kapsamda her zaman bizim arkamızda duran yönetimimize teşekkür etmek isterim. Biz tam anlamıya malzemecisinden futbolcusuna, teknik heyetinden başkanına bir ekip olduk. Bu sayede başarıların devamının geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

MESUT HIZLA İYİLEŞİYOR

Ligin son haftasını BAY geçtiklerini anımsatan Ekizoğlu, “lige verilen arayı çok iyi değerlendirdik. Sakat oyuncumuz Mesut Salmaz’ın sapılan doktor kontrollerinde ayağındaki kırığın yüzde 95 oranında iyileştiği belirtildi. Oyuncumuz düz koşulara başladı. İnşallah Sitespor maçına kadar tamamen iyileşmiş olacak” dedi.

BU TAKIM BÜYÜK İŞLER YAPABİLİR

1911 Çerkezköyspor’un Tkirdağ Süper Amatör Lig’deki tek Çerkezköy temsilcisi olduğuna dikkat çeken Sefer Ekizoğlu, “Bu takım büyük işler yapabilir. Yeterki bu şehir bu takıma sahip çıksın. Daha çok desteklesin. Oyuncularım yoğun bir tempoyla ikinci yarıya hazırlanıyor. Tüm futbolcularımın çalışma azminden memnunum. Yeni transferlerle çok daha güçlü bir ekip olacağız” dedi ve tüm Çerkezköy halkından destek istedi.

İŞTE YENİ TRANSFERLER

1911 Çerkezköyspor’un yeni transferlerinden biri 28 yaşındaki Tezcan Karabulut oldu. Almanya Gelsenkirchen doğumlu olan ve 2013-2015 yılları arasında Almanya Bölgesel ligi’nde top koşturan Tezcan Karabulut, burada oynadığı 38 maçta 1 gol attı, 8 de asist yaptı. 2015 yılında Türkiye’ye gelen başarılı futbolcu, Etimesgut Belediyespor ile anlaştı. Burada 3 lig 3 de Türkiye Kupası maçına çıkan Tezcan Karabulut, Türkiye Kupası’nda 1 gol attı.

 1911 çerkezköyspor’un bir diğer tansferi ise 1984 İzmit doğumlu olan Emre Morgil oldu. Futbol hayatına 2003 yılında 3. Lig’deki Göztespor ile başlayan Emre Morgil, daha sonra bir diğer 3. Lig ekibi Aliağa Beldiyespor’a transfer oldu. 2007 yılında Erciyesspor’a transfer olan tecrübeli oyuncu, 2’si UEFA, 2’si Türkiye Kupası ve 9’u da Bank Asya 1. Lig olmak üzere toplam 13 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. 2010 yılında Gölcükspor’a transfer olan Emre Morgil, daha sonra 2. Lig ekiplerinden Çamlıdre Şekerspor formasını giydi. Sonrasında 3. Lig ekiplerinden Kahramanmaraş BBSK’ya transfer olan Morgil, 2015 yılında da Körfez Belediye HerekeYıldızspor’a transfer oldu.

BAŞARILI OLACAĞIZ’

1911 Çerkezköyspor’un çiçeği burnunda transferleri Tezcan Karabulut ve Emre Morgil ‘ 1911 Çerkezköyspor ile anlaştığımız için mutluyuz. Takıma elimizden geldğiğince katkıda bulunmaz istiyoruz. Takım arkadaşları ile iyi anlaşıyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar iyi bir şekilde kenetlenip şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Transferin gerçekleşmesine vesile olan Başkanımız Murat Narçın ve yöneticilere teşekkür ediyoruz’ dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ