TESKİ Hayrabolu'da temel attı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Hayrabolu İlçesi Kısmi Yağmur Suyu İnşaatı'nın temeli düzenlenen törenle atÄ

GÜNDEM 13.01.2016 15:23:00 0
TESKİ Hayrabolu

Yağmur Suyu İnşaatı Temel Atma Töreni’nde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ genelinde önemli bir altyapı hamlesi başlattıklarını belirterek şunları kaydetti: "TESKİ ile birlikte Tekirdağ'ın 11 ilçesinde büyük bir altyapı hamlesi başlattık ve devam ediyoruz. Tekirdağ'da uzun yıllardan beri yaşanan altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmakta kararlıyız. 11 ilçemizde de gerek yeni yağmur suyu hatları gerekse de yeni kanalizasyon hatları yaparak altyapıda önemli bir aşama kaydediyoruz. Bu anlamda Hayrabolu'da da bugün kısm yağmur suyu inşaatının temelini atıyoruz. Yapılacak bu hat ile birlikte aşırı yağışlarda yaşanan sıkıntılar büyük oranda giderilecek. Hayrabolu'da son zamanlarda önemlş gelişmeler yaşanıyor. Her gelişimde büyük bir değişimler görüyorum. Bu da beni mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Bu gururu bana ve Hayrabolulara yaşatan Fehmi Başkana teşekkür ediyorum. Ben de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her zaman Fehmi Başkan’ın arkasındayım. Hayrabolu hak ettiği tüm hizmetleri görev süremiz içerisinde alacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Görev süremizin sonunda verdiğimiz tüm sözleri tutmanın gurururla siz değerli halkımızın karşısına çıkacağız. Bu yatırımın Hayrabolu'ya hayırlı olmasını diliyorum. Yapacağımız tüm çalışmaların sonunda kazanan Hayrabolu olsun, kazanan Tekirdağ olsun, her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun"

 

 

BİN 430 METRE UZUNLUĞUNDA

Kısmi Yağmur Suyu İnşaatı ile ilgili detayları paylaşan TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, kısmi yağmur suyu inşaatının bin 430 metre uzunluğunda olduğunu söyledi ve en kısa sürede bitirerek hizmete sunmayı hedeflediklerini belirtti. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'da, kısa süre içinde Hayrabolu'da önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi, desteklerinden dolayı Başkan Albayrak'a ve ekibine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Hayrabolu İlçesi Kısmi Yağmur Suyu İnşaatı’nın temeli kurdela kesilerek atıldı. Başkan Albayrak, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte hayırlı olması temennisiyle kurdelayı kesti.