Kaymakam Gürbüz trafik denetiminde

Kapaklı'da iki caddeye tek yön uygulaması getirildi

GÜNDEM 11.01.2016 17:26:00 0
Kaymakam Gürbüz trafik denetiminde

Kapaklı’da trafiğin yoğun olduğu Hürriyet ve Cambazlar caddesinde trafik akışını rahatlatmak için tek yön uygulaması başlatıldı. Uygulamaya aykırı hareket eden araç sürücülerine ceza kesiliyor.

GÜRBÜZ UYGULAMAYI DENETLEDİ

Kapaklı Hürriyet Caddesi ve Cambazlar Caddesi’nde tek yön uygulamasının hayata geçirilmesiyle birlikte Kapaklı Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri bu iki caddenin kesiştiği noktada sıkı bir uygulama başlattı. Önceki akşam Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu ile birlikte uygulama yapan trafik ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyerek uygulama hakkında bilgi aldı.

CEZA YİYEN SÜRÜCÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Trafik ekipleri uygulamanın sıkı şekilde sürdürüldüğünü ve uygulamaya aykırı hareket eden sürücülere ceza kesildiğini belirtti. Uygulama sırasında ismini vermeyen bir sürüce de Hürriyet Caddesinde tek yön uygulaması olduğunu bilmediğini ve yanlışlıkla girdiğini ancak kesilen cezaya da itirazının olmadığını söyledi. Sürücü, bundan böyle dikkatli olacağını söyleyerek görevini yapan trafik ekiplerine de görevlerini yaptıkları için teşekkür etti.

SÜRÜCÜLERİ YENİ UYGULAMAYA UYMAYAMA DAVET ETTİ

Kaymakam Gürbüz ise söz konusu iki caddede yeni başlatılan tek yön uygulamasının trafik akışını hem rahatlatacağını hem de sıkışıklık yaşamaması acısından da yararlı bir uygulama olduğunu kaydetti. Gürbüz, yeni başlatılan uygulamaya tüm sürücülerin duyarlılık göstererek uymasını isterken, uygulamaya aykırı hareket eden sürücülere ceza kesileceğini hatırlattı. Haber/Seyit SÜREN