İrmet gazeteciler günü müjdeyi verdi

Çerkezköy'de görev yapan basın mensuplarını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Trakyum Et Lokantası'nda ağırlayan Özel İrmet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, y

GÜNDEM 10.01.2016 15:25:00 0
İrmet gazeteciler günü müjdeyi verdi

Özel İrmet Hastanesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında ilçede görev yapan basın mensupları ile yemekte buluştu. Programa Hastane Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, Hastane Müdürü Alper Atasoy, Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, Kurumsal İletişim Direktörü Çağlar Demirtaş, Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Uzmanı Ayşe Akgün, Kurumsal Pazarlama Temsilcisi Emre Alkan ve basın mensupları katıldı. Yemek sonrası konuşan Hastane Başhekimi Ahmet Türker, “Gazetecilik çok meşakkatli bir iş. Bütün zorluklara rağmen görevinizi en iyi şekilde yapıyorsunuz. Kamuoyunun aydınlatılması adına büyük bir özveri ile çalışan siz basın mensupları, demokrasinin mihenk taşlarısınız” dedi ve tüm gazetecilerin gününü kutladı.

EK BİNA YAPIMINA 2 AY İÇİNDE BAŞLANACAK
Konuşmasının devamında hastanenin son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ahmet Türker, “Bildiğiniz üzere hastanemiz 117 yatak kapasiteliydi. Biz bunu 149’a çıkardık. Fakat bu da yeterli değil. Hastanemizin hemen yanında 500 metrekarelik parselimiz var. Buraya ek bina yapacağız. Projemiz hazır. İki ay içinde çalışmalara başlayacağız. Böylece yatak kapasitemiz 206’ya çıkmış olacak. Ek binamızda onkoloji ve Tüp Bebek üniteleri de yer alacak” dedi.
12 MİLYONLUK YATIRIM
Yabancı ülkelerden, dünyanın diğer ucundan hastaların da Özel İrmet Hastanesi’ni tercih ettiklerini kaydeden Ahmet Türker, “Başta obezite olmak üzere birçok alanda insanlar binlerce kilometre uzaktan gelerek hastanemizde tedavi oluyor. Teknik donanımın iyi olması, fiyatların uygunluğu başlıca tercih nedenleridir. Biz hastanemizin yan parselinde 3 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip bir ek bina yapacağız. İçindeki donanımlarla birlikte yaklaşık 12 milyonluk bir yatırım daha yapacağız. Biz ne yapıyorsak insanlara daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmek adına yapıyoruz” dedi. Ahmet Türker yeni hastanenin yılbaşında faaliyete geçeceğini ifade etti.
KALİTELİ HİZMET ÇOK ÖNEMLİ
Özel İrmet Hastanesi olarak 55’i doktor toplam 375 kişilik kadroya sahip olduklarını kaydeden Ahmet Türker, “Görüştüğümüz birkaç doktor daha var. Hastanemizde doktor ve branş sayımızı artırmaya çalışıyoruz. Bizim için en önemli olan unsur kaliteli hizmet ve hasta memnuniyetidir. Bu doğrultuda elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz” ifadelerini kullandı.
SAĞLIK MESLEK LİSESİ YAPMAK İSTİYORUZ
Özel İrmet Hastanesi olarak bölgede sağlık alanında hizmet vermenin yanında sosyal sorumluluk adına da projeler hayata geçirmek istediklerini sözlerine ekleyen Ahmet Türker, “Ekonomik olarak belli bir seviyeye geldiğimiz zaman, ilçemize bir Sağlık Meslek Lisesi kazandırmak istiyoruz. Bu bizim uzun zamandır düşündüğümüz bir proje fakat yeni kurulan bir hastane olduğumuz için henüz gerekli ekonomik seviyeye ulaşamadık. İnşallah en kısa zamanda bu projemizi de hayata geçiririz. Zira bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri de kalifiye eleman sıkıntısıdır. Sağlık Meslek Liseleri sayesinde bu sorun da ortadan kalkacaktır” diye konuştu.
Haber Ahmet KARDEŞ