Bugün size çalışmak yok!

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Süleyman Kozuva, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde, Oda'nın gazetecilere verdiği akşam yemeğinde, hiçbir gazeteciyi çalıştırmadı.

GÜNDEM 10.01.2016 15:22:00 0
Bugün size çalışmak yok!

Kozuva, “Bugün size çalışmak yok. Herşeyi biz yapacağız. Fotoğrafları da biz çekip vereceğiz.”dedi.

ÇTSO GAZETECİLERLE AKŞAM YEMEĞİ’NDE BULUŞTU

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, ÇTSO Yönetim Kurulu, bölgede görev yapan gazetecilere akşam yemeği verdi. Yemeğe ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mustafa Seçkin ile yönetim kurulu üyeleri ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı. Gabralı Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde gazetecilerin fotoğraf çekip haber yapmasına müsaade etmeyen Başkan Suleyman Kozuva, “Bugün size çalışmak yok. Hiç rahatınızı bozmayın. Herşeyi biz yapacağız. Fotoğrafı da biz çekip size vereceğiz. Bugün sizin dinlenme gününüz.”diyerek jest yaptı.

 

 

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN

Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Kozuva, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, “Kıymetli basın mensuplarımız. Değerli yönetim kurulu üyelerimiz. Davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Basın mensuplarımız, dünyadaki, ülkemiz ve bölgemizdeki haberlerin kamuoyuna ulaşmasında ve sorunların gündeme taşınıp çözülmesinde kilit rol oynamaktadır. Sizlerin bu görevinizi yerine getirirken, ne gibi zorluklarla karşılaştığınızı, hangi problemleri çözmek zorunda kaldığınızın da farkındayım. Tüm bu sıkıntılara rağmen, görevinizi, meslek ilkelerine bağlı bir şekilde, hassasiyetle yerine getirdiğinizi de biliyor, bu yüzden sizleri bir kez daha kutluyorum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu yoğunluğunuz arasında sizleri ağırlamak, küçük bir jest yapmak istedik. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü bir kez daha kutluyor, meslek hayatınızda sizlere başarılar diliyorum.”dedi.

Marmara Haber