Kaymakam Kubilay'dan 10 Ocak kutlaması

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Kubilay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığı gaze

GÜNDEM 8.01.2016 18:55:00 0
Kaymakam Kubilay

Kaymakam Metin Kubilay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki gazetecilere öğle yemeği verdi. Yalı Resturant’daki yemeğe Kaymakam Metin Kubilay ve Kaymakamlık Halkla İlişkiler ve Basın Sorumlusu Hidayet Şimşek katıldı. Marmara Haber’in de İmtiyaz Sahibi gazeteci Şaban Kardeş ve Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez ile iştirak ettiği yemekte konuşan Kaymakam Metin Kubilay, gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

VATANDAŞLA DEVLET ARASINDA KÖPRÜ

Gazetecilerin vatandaşla devlet arasında köprü görevi gördüğünü dile getiren Kaymakam Kubilay, “Bilgiyi en hızlı şekilde kamuoyuna ulaştırırken fedakarca çalışan gazeteciler, devletle vatandaş arasında köprü görevi yapıyor. İlçemizin sorunlarının çözümü için  sıkıntıları kamuoyuna aktarırken çözüm önerilerinde bulunarak, sorunların çözümüne katkı veren gazeteciler Kaymakamlığımızın birçok çalışmasına da katkıda bulunarak ilçemizin gelişmesine destek olmuştur. İlçem adına gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tekrar 10 Ocak Gazeteciler gününüzü kutluyorum. Ailenizle, mesai arkadaşlarınızla, mutlu, sağlıklı ve başarılı biryıl geçirmenizi temenni ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Marmara Haber