Şampiyon spor kulübünden Özgör'e ziyaret

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Taekwando sporcuları Şahin Yiğit ve Berkay Kaçmaz ile kulüp antrenörü Vural Ayaz Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör'ü makamında ziy

GÜNDEM 8.01.2016 18:47:00 0
Şampiyon spor kulübünden Özgör

Şampiyon Spor Kulübü sporcularının çalışmaları hakkında Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’e bilgilendirmeler yapan Antrenör Vural Ayaz sporcularının 9-13 Ocak tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Büyükler Taekwando Türkiye Şampiyonası’na sıkı şekilde hazırlandıklarını belirterek “Alanya’da 9-13 Ocak tarihleri arasında yapılacak turnuva bizim için çok önemli. Bu şampiyonadan derece ile dönmek için son derece sıkı çalıştık. Çerkezköy’ümüzü en iyi şekilde temsil edip adını her yerde duyurmak için bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Alanya’da ki Turnuvaya 3 sporcu ile katılacağız. İlçemizi 58 kiloda Berkay Kaçmaz, 74 kiloda Şahin Yiğit ve 87 kiloda Furkan Selvi temsil edecek” diye konuştu. Belediye başkan yardımcısı İmdat Özgör’de turnuvaya katılacak olan sporculara başarılar dileyerek inşallah ilçemize dereceler ve madalyalar kazandırırsınız şeklinde konuştu.

BİR AYDA 3 ŞAMPİYONAYA KATILACAKLAR

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz sporcularıyla beraber yarın Antalya’nın Alanya ilçesine hareket edeceklerini belirterek “Şampiyon Spor Kulübü olarak bir aydan daha az bir süre içerisinde 3 şampiyonada madalyalar almak için mücadele edeceğiz. Önce Alanya’da 9-13 Ocak tarihleri arasında Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 58 kiloda Berkay Kaçmaz, 74 kiloda Şahin Yiğit ve 87 kiloda Furkan Selvi ile  daha sonra Sakarya’da 22-24 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan Anadolu Yıldızları Taekwondo Şampiyonasında 37 kiloda Samet Ayaz ve 45 kiloda Yaşar Can Özer ile son olarak da tekrar Alanya’da 27-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Gençler Türkiye Tavekwondo Şampiyonasında 49 kiloda Kadir Can Çelik, 51 kiloda Berkan Aslan ve 59 kiloda da Berkay Kaçmaz ile Çerkezköy’ümüzü temsil edeceğiz. Bu şampiyonalara hazırlanırken bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a, ve Belediye Başkan yardımcılarımız İmdat Özgör ve Esengül Güvene maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hazırlıklarımızı en iyi seviyelerde tamamladık. İnşallah ilçemize madalya ile döneceğiz” dedi.