NKÜ hastanesi hayırseverleri bekliyor

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi, hastane için bağışta bulunan hayırseverlerin isimlerini hastane odalarına veriyor.

GÜNDEM 8.01.2016 16:55:00 0
NKÜ hastanesi hayırseverleri bekliyor

Proje hakkında bilgi veren NKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, projeye ilginin az olduğunu ancak artmasını beklediklerini söyledi. NKÜ yönetiminin başlatmış olduğu bir proje olduğu bilgisini veren Doç. Dr. Gültekin, projeye ilginin az olmasının sebebinin hastanenin açılış sürecinin uzamasıyla alakalı olduğunu belirtti.

Bağış projesinin önemli bir proje olduğuna değinen Doç. Dr. Gültekin, vatandaşlara böylesine önemli bir projeye katkı sağlama olanağı verdiğinden dolayı NKÜ yönetimine teşekkür etti. NKÜ yönetiminin başlatmış olduğu projeyi en iyi şekilde uygulamaya çalıştıklarını ifade eden Doç. Dr. Gültekin, "Bağış projesini en iyi şekilde uygulamak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımıza projemizi tanıtmak adına, kendi internet sitemiz ve yerel basınımızdan faydalanmaya çalışıyoruz. Projemizden ne kadar çok insan haberdar olursa, o kadar katkısını görürüz" dedi.
Toplam 200 odalı olacak hastanede tek kişilik odaların iç tefrişat masrafının 15 bin TL olduğunu söyleyen Doç. Dr. Gültekin, süit odaların ise iç tefrişat masrafının yaklaşık 20 bin TL civarında olduğunun bilgisini verdi.