Trakyakent Lüleburgaz'da eğitim düzenledi

Trakyakent ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde, Belediye personellerine yönelik organize edilen eğitim programları devam ediyor. Lüleburgaz'da düzenlenen "Satın Alma Usulleri ve Harcama Belgeleri" konu

GÜNDEM 8.01.2016 16:39:00 0
Trakyakent Lüleburgaz

Programın açılış konuşmasını yapan Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı, “Sözlerime, sizler adına düzenlediğimiz eğitim programlarına büyük önem veren Birlik Başkanımız ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ın sizlere selamlarını iletmekle başlamak istiyorum. Ayrıca bu tür çalışmaları çok iyi biçimde benimseyen, fazlasıyla önem veren ve bizlere şuanda ev sahipliği yapan, destek olan Lüleburgaz Belediye Başkanımız Emin Halebak’a teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2016 yılında da personellerimizi mevzuattaki en son güncellemeler hakkında bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bugünde sizlerden gelen talepler neticesinde kurumlarımızı yakından ilgilendiren bir konu çerçevesinde bir aradayız. Çalışmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Eğitim programına katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, başarılı bir program geçirmenizi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

MEVZUAT SÜREKLİ DEĞİŞİYOR

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak da yaptığı konuşmada, “Mevzuat sürekli değişiyor. Onun için bu çalışmaların personelimize, yetkili çalışanlarımıza veya amirlere son derece olumlu bilgiler aktaracağı, kazandıracağı kanaatindeyim. Yılın ilk toplantısını Lüleburgaz’da yapıyoruz. Sizlerde bu yağmurlu günde buradasınız. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Eğitim çalışmalarının düzenlenmesini sağlayan başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Trakyakent Başkanı Kadir Albayrak ve yönetimini ve çalışmalara destek veren Marmara Belediyeler Birliği’ni kutluyorum. Eğitimin siz değerli personellerimiz adına yararlı geçmesini diliyorum. 2016 yılının hepinize başarı ve sağlık getirmesini temenni ediyor, tekrar iyi yıllar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

SATIN ALMA USULLERİ VE HARCAMA BELGELERİ

Eğitim programında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Danışman Mehmet Sabri Erten, “Satın Alma Usulleri ve Harcama Belgeleri” konusu başlığı altında Kamu İhale Kurumuna dayalı usuller, 4734 sayılı kanun kapsamında yapılan ihalelere ilişkin ortak hükümler, harcamalar, giderler, harcamalara göre aranacak belgeler ve ilgili konulara açıklık getirerek, eğitime katılan Birlik üyesi belediyelerin çalışanlarını kapsamlı olarak bilgilendirdi.

Marmara Haber