Uzunköprü Belediyesi toplu sözleşme imzaladı

Tüm Yerel-Sen, Kırcasalih, Havsa ilçe belediyeleri ve Edirne Belediyesi ile imzaladığı toplu sözleşmenin ardından, Uzunköprü Belediyesi ile de toplu sözleşme imzaladı.

GÜNDEM 8.01.2016 16:25:00 0
Uzunköprü Belediyesi toplu sözleşme imzaladı

Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi, Edirne Belediyesi başta olmak üzere birçok ilçe belediyeleri ile imzaladığı toplu sözleşmelerin ardından, Uzunköprü Belediyesi’yle de toplu sözleşme imzaladı. Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi Başkanı Savaş Çerkez, Yerel-Sen olarak Edirne’de önemli gelişmeler kaydettiklerini belirterek, “Yeni bir sendika olmamıza rağmen, Genel Başkanımız Doğan Koç liderliğinde, tüm ülkede üye sayımız hızla artmaktadır. Bizlerde Edirne’de bu yeni yapılanmayı tanıtmaya ve kamu emekçilerinin haklarını en iyi şekilde savunmaya çalışıyoruz.”dedi.

ENİS İŞBİLEN’E TEŞEKKÜR EDERİZ

Tüm-Yerel Sen Edirne Şubesi olarak Edirne merkez ve ilçelerde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çerkez, “Kırcasalih, Havsa ve Edirne Belediyemiz ile yaptığımız toplu sözleşmelerin ardından, Uzunköprü Belediyesi ile de toplu sözleşme imzaladık.Uzunköprü Belediyesi ile Tüm Yerel Sen Sendikamız arasında yapılan Toplu Sözleşme ile Uzunköprü Belediyesi kamu emekçileri her ay maaşlarına ek olarak en üst limitten toplu sözleşme ücreti alacaklar. Sözleşmeye katkı sunan Belediye Başkanı Sayın Enis İşbilen’e teşekkür ederiz.”diye konuştu.