Çerkezköy'de 650 kişi Belediye kurslarına katılıyor

Çerkezköy Belediyesi'nin ilçe halkının sosyal, kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde karşılayabilmek amacıyla farklı branşlarla zenginleştirdiği Kültür Sanat Kursları?

GÜNDEM 7.01.2016 14:49:00 0
Çerkezköy

Belediye’nin 15 Ekim tarihinde 13 farklı alanda açmış olduğu Kültür Sanat Kursları’na yoğun ilgi var. Yabancı uyruklu vatandaşların da rağbet gösterdiği ve Haziran ayında sona erecek olan kurslara kimi vatandaş kendini geliştirmek için gelirken, kimi vatandaş ise bu kursları adeta altın bilezik misali görüp meslek edinerek yapmış olduğu ürünlerden satış yapıyor. Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ücretsiz olarak açmış olduğu kurslarda vatandaşlar yetenekleri keşfetme ve geliştirme imkanı buluyor.

 

 

KIZILPINAR MAHALLE EVİ KURSİYERLERİ BEKLİYOR

Veliköy Mahalle Evi’nin yanı sıra faaliyete geçen Kızılpınar Mahalle Evi’nde de kurslar yoğun bir şekilde devam ederken,  kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Mahalle Evleri’ne müracaat ederek kayıt yaptırabiliyor.

 

 

 

HANGİ KURSLAR VAR ?
Kursların başladığı tarihten itibaren Türk Sanat Müziği Kursuna 17, El Nakışı (Basit İğne Teknikleri) Kursuna 36, Çini Kursuna 25, Ebru Kursuna  47, Halk Oyunları Kursuna  45, Takı Tasarımı Kursuna 61, Tiyatro Kursuna 19, Satranç Kursuna 24, Engelli Korosu Kursuna 22, Bağlama Kursuna 7, Step, Plates ve Aerobik Kursuna 309 ve Okuma Yazma Kursuna ise 19 vatandaş devam ediyor. Toplamda 651 kursiyerin Çerkezköy Belediyesi tarafından çılan kurslardan yararlandığı belirtildi.

Marmara Haber