ÇTSO Bursa'da eğitime katıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri ve personeline yönelik eğitimlerinin yanı sıra Organ Üyelerine yönelik eğitimlerine de devam ediyor.

GÜNDEM 6.01.2016 13:13:00 0
ÇTSO Bursa

Çerkezköy TSO bünyesinde faaliyet gösteren on Meslek Komitesinin Üyeleri, Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında düzenlenen Oryantasyon Eğitimine katıldı. 26-27 Aralık 2015 tarihlerinde Bursa’da düzenlenen program kapsamında, Çerkezköy TSO Organ Üyelerine, Oda İş Süreçleri ve Oda Organlarının Görevleri, Liderlik ve Koçluk, Etkili Toplantılar İçin Etkili Yaklaşımlar konulu eğitimler verildi.

 

 

EĞİTİM İKİ GÜN SÜRDÜ

Programın ilk gününde Dr. Yüksel Vardar tarafından Odaların Görevleri, Çalışma Esasları, Organ Üyelerinin Görevleri, Akreditasyon Sistemi, Ticaret Sicil Yönetmeliği konuları detaylı olarak Organ Üyelerine aktarılırken, eğitimin ikinci gününde, Liderlik ve Etkin Toplantı Yönetimi konuları Süleyman Işık tarafından katılımcılara aktarıldı.

ORGAN ÜYELERİNE DAHA İYİ HİZMET VERME ADINA KATKI SAĞLAYACAK

Eğitimlerle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Her zaman dile getirdiğimiz gibi, bizler eğitim konusuna büyük önem veriyoruz. 2015 yılında da üyelerimizin ve personelimizin gerek kişisel gelişimine gerekse iş hayatına katkı sağlayacak birçok eğitim düzenledik. Bursa’da gerçekleştirdiğimiz eğitimin de Organ Üyeleri ve yöneticilerin işleyişi kavrama, daha iyi hizmet verme adına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Marmara Haber