Miniklerden kocaman yardım!

Özel Çorlu İlk Hayat Anaokulu öğrencileri, minik elleri ve kocaman yürekleriyle topladıkları yardım kolilerini Şanlıurfa'da bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara iletilmesi için Çorlu Belediyesi'ne

GÜNDEM 31.12.2015 13:18:00 0
Miniklerden kocaman yardım!

Çorlu Belediyesi’ne ulaşan bir mailden yola çıktıklarını ve yardım talebinde bulunan mailin ardından hem ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmak hem de minik yürekleri insani duygularla tanıştırmak ve yardımseverlik duygusunu aşılamak istediklerini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Bu düşüncemize kitap, giyecek ve oyuncak yardımı ile katkı koyan Özel Çorlu İlk Hayat Anaokulu öğrencilerini ve okul yönetimini tebrik ediyorum. Bu kampanyanın devam etmesini can-ı gönülden dilerim. Umarım diğer okullarımıza ve vatandaşlarımıza umarım örnek olur. Biz de Çorlu Belediyesi olarak toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırma görevini üstleneceğiz” dedi.

 

 

MİNİKLERDEN DESTEK ÇAĞRISI

Öte yandan minik öğrenciler kendi yaşıtlarının üşümelerine üzüldüklerini belirtirken, onlar üşümesinler diye kıyafet, oyuncakları olmayanların oynayabilmeleri için oyuncak, okumayı sevenler için ise kitap toplandıklarını, Çorlu Belediyesi’nin yardımları ihtiyacı bulunan çocuklara göndermesini istediklerini söylediler.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Kemaleddin Avcı ve Ahmet Sarıkurt, Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vildan Perçinoğlu, Okul Kurucu Müdürü Mustafa Doğan, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı törenle toplanan yardımlar Çorlu Belediyesi’ne teslim edildi.