En çok yarım bilet satılıyor

Yılbaşına iki gün kala Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için satışa çıkartılan biletlerde tükenmeye başladı. Milli Piyango bileti satan bayiiler en fazla yarım bilet satıldığınÄ

GÜNDEM 29.12.2015 16:43:00 0
En çok yarım bilet satılıyor

Çerkezköy’de yıllardır seyyar Milli Piyango bayiliği yapan İsmail Garip ve Mehmet Akça  Çerkezköy’de 2016  Milli Piyango’nun yarım biletlerinin en çok tercih edilen biletleri olduğunu ardından ise çeyrek bilet geldiğini söyledi. En az vatandaş tam bilete rağbet gösteriyor.

TALİH KUŞUNDA SON İKİ GÜN

Milli Piyango Bayileri İsmail Garip ve Mehmet Akça umutlarını gerçekleştirmek isteyenler için Milli Piyango 2016 yeni yıl büyük ikramiye çekilişine son iki gün kaldığını ve biletlerin tükenmeye başladığını söylüyor. Mehmet Akça ve İsmail Garip hislerinde büyük bir umut olduğunu ve büyük ikramiyenin Çerkezköy’e çıkmasını istediklerini belirtti.

 

 

BU YIL YARIM BİLETLER İLK TERCİH EDİLEN BİLET OLDU

Çerkezköylü Milli Piyango seyyar bayileri İsmail Garip, Mehmet Akça, İsmail Başaran ve Nuri Gündüz, yılbaşı özel çekilişi öncesinde en fazla yarım biletleri tercih edildiğini söylüyor. Bugüne kadar en çok yarım bilet sattıklarını belirten seyyar bayiler, ardından çeyrek ve tam biletlerin geldiğini söylediler.

Haber/Seyit SÜREN