Vali Şahin'e veda yemeği

Yaş haddinden emekliye ayrılan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin için veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğinde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Bu akşam işini sevgiyle, aşkla, emekle yapan; çok d

GÜNDEM 24.12.2015 16:17:00 0
Vali Şahin

Haziran 2014 tarihinde Edirne’de göreve başlayan Vali Dursun Ali Şahin, göreve başladıktan 20 ay sonra yaş haddinden dolayı emekliye ayrılıyor. 25 Aralık’ta emekliye ayrılacak olan Vali Şahin için Lalezar Tesisleri’nde veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Edirne Belediyi Başkanı Recep Gürkan, protokol, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, oda ile borsa temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Şahin’in özgeçmişinin okunmasıyla başlanan programda Şahin'in Edirne'de görev yaptığı süreyi anlatan görsel bir sunum yapıldı.

“EDİRNE AŞIĞINA VEDA EDİYORUZ”

Veda yemeğinde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sayın Valimle çok keyifli günlerimiz oldu. Çok güldük, çok düşündük; sıkıntıyı paylaşarak azalttık, mutluluğu paylaşarak çoğalttık. Dursun Ali Abi, ömrümün bundan sonra kalan bölümünde dostum, arkadaşım ve abim olarak hayatımdaki çok önemli bir yeri doldurmaya devam edecek. İlk geldiğinde aslanlar gibi bir Giresunluydu, bugün aslanlar gibi Edirneli oldu. Bu akşam işini sevgiyle, aşkla, emekle yapan; çok değerli bir Edirne aşığı için veda yemeğini veriyoruz. Bu akşam yol arkadaşımdan, yoldaşımdan ayrılıyorum. Bütün Edirne halkı adına şehrimize yaptığı ve yapmaya gayret ettiği bütün iyi niyetli çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

EDİRNE İSMİNİ KULLANMAKTAN HER ZAMAN ONUR DUYACAĞIM

Paydalarının hep hizmet olduğunu söyleyen Vali Şahin ise, “Tevfik Fikret’in ifade ettiği gibi 'bir ağaç gibi tek ve hür; bir orman gibi kardeşcesine' Edirne’de hizmet ettik. Tabii ki her şeyin bir sonu var. Her şey bir sonla mukadder. İşte o son artık bundan sonra bir göreve atanmama sonu. Tabii ki üzüntü de var, sevinç de var. Ben bu akşam huzurlarınızdan ayrılırken, Edirne’den, Edirne ismini kullanmaktan her zaman böyle onur duyacağım bir isimle buradan emekli olacağım” dedi.