200 Fenerbahçeli aranıyor

Fener Bahçe Spor Kulübü tarafından başlatılan 1 Milyon Üye projesi kapsamında Çerkezköy Şubesi'nin kurulması ve ilçeye Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından tesisler yapılabilmesi amacıyla Ç

GÜNDEM 24.12.2015 15:05:00 0
200 Fenerbahçeli aranıyor

Konuyla ilgili sorumluluğu üzerine alan ve üye çalışmalarına başlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında Çerkezköy’de de Şube oluşumu için harekete geçtik. Bunun için Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize ilçelerinden toplam 200 üye bulmamız gerekiyor. 200 üyeyi bulup Çerkezköy Şubesi’ni kurarsak, Fenerbahçe Spor Kulübü ilçemize yeni bir spor tesisi yapacak. Bununla ilgili geçtiğimiz günlerde proje yetkilileri buraya geldi. Görüşmelerden sonraki 4 gün içinde Çerkezköy’de 50’ye yakın üye yaptık. Belediye Başkanımız Vahap Akay da var gücüyle projeye destek olmaya çalışıyor. Amacımız, Çerkezköy’e yeni bir spor tesisi kazandırmak” dedi.

AZİZ BAŞKAN SÖZ VERDİ

Konuyla ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım’la görüşen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Çerkezköy merkez olmak üzere Kapaklı, Saray ve Vize ilçeleri de bu merkeze dahil edilecek. Başkanımız 4 ilçeden toplam 200 üye çıkartılması halinde Çerkezköy’e bir spor tesisi sözü verdi” dedi.

 

 

 

HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ

Çerkezköylülerin faydalanabileceği yeni bir spor tesisinin ilçeye kazandırılması amacıyla projeye destek verdiklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Çerkezköy TSO Başkanımız Süleyman Kozuva bu konuda oldukça çaba sarf ediyor. Ben de bu projeye yeni üyeler kazandırarak bu spor tesisinin ilçemize gelmesi için elimden geleni yapıyorum. Gerekli üye sayısına ulaşıldığı takdirde tesisle ilgili elimizden gelecek ne varsa Çerkezköy Belediyesi olarak yardımcı olmaya hazırız” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ